Darttoernooi 1 november


Na een heel mooi darttoernooi in mei 2019, hopen we vrijdag 1 november weer een darttoernooi in de Lighthouse te organiseren. Het afgelopen toernooi was ongelofelijk spannend; na een exact gelijke stand in de poulefase van Johan, Stefan en Arjan, moesten zij elk 9 pijlen gooien om te beslissen wie er door mocht naar de kwartfinales. De spanning was om te snijden en iedereen keek over de schouders van de heren mee hoe ze onder deze druk gingen presteren. Zo begonnen Johan en Stefan allebei met 40+ score en gooide Arjan op het meest cruciale moment bijna een “one-hundred-and-eighty”. Mede dankzij deze score plaatste Arjan zich voor de kwartfinales. Zulke momenten als deze zijn er elk toernooi weer en mag u natuurlijk niet missen!

Tim, de uiteindelijke winnaar van het vorige toernooi, zal zijn titel gaan verdedigen en hoopt de wisselbeker opnieuw mee naar huis te kunnen nemen, of zal er toch iemand anders winnen en de beker mee naar huis nemen? Iedereen is van harte welkom deze avond om te kijken, aan te moedigen of om gewoon gezellig te kletsen en wat te drinken.

Voor iedereen die graag mee wil doen, hij/zij kan zich opgeven tot 30 oktober via thelighthouseassen@gmail.com , Facebook, Instagram, of via een persoonlijke opgave bij één van de commissieleden. Voor vragen en/of meer informatie over het toernooi kunt u/jij bij Arend Bosch terecht.

We hopen, net als de voorgaande keren, op een gezellige en sportieve (dart-)avond!

Game on!

De Lighthouse-commissie